Кубок України серед аматорських команд 2019/2020

Кубок України серед аматорських команд 2019/2020

21:50 22.07

Детальніше

Кубок Полтавської області

Кубок Полтавської області

21:40 22.07

Детальніше

Чемпіонат Полтавської області

Чемпіонат Полтавської області

21:34 22.07

Детальніше