09:41 02.02


Сергій Іващенко: "СК "Полтава" проведе турнір "Полтавська весна-2022"


Президент клубу про новий стадіон, підсилення команди та започаткування власного турніру.

Сергій Іващенко в ексклюзивному бліцінтерв'ю клубній пресслужбі поділився планами щодо будівництва нового стадіону, анонсував підсилення складу та започаткування нового турніру "Полтавська весна-2022"на призи СК "Полтава".

Про стадіон

"Насамперед я хотів би подякувати депутатам Щербанівської територіальної громади за те, що вони підтримали цей проєкт. Зараз ми закінчуємо розв'язання земельних питань, щоб оформити договір оренди. У планах на цей рік - підготувати футбольне поле. Зрозуміло, що спочатку буде підготовка  самої основи поля: підігрів, полив, дренажі. Коли це зробимо, зможемо засіяти та виростити газон. А далі, як і анонсували, у 2023 році розпочати грати на власному футбольному полі. Паралельно з цими роботами триває підготовка приміщення до реконструкції", - зазначив Сергій Іващенко.

Про підсилення команди

"Хочу наголосити, що велика довіра головному тренеру команди Володимирові Сисенку, який займається комплектацією футболістів. Особисто я не хочу і не буду втручатися у цей процес. Хоча, звичайно, ми постійно обговорюємо  ці питання, але вибір залишається саме за тренером. Нині на перегляді є дуже цікаві хлопці, які встигли пограти в професіональному футболі.  Є й ті, для кого професіональна команда може стати першою. У підборі виконавців ми залишаємося на вже озвучених раніше позиціях: нам потрібні вихованці футболу Полтавщини. Зараз ми будемо підсилюватися, щоб крок за кроком іти до вершин другої ліги", - наголосив президент клубу.

Про турнір "Полтавська весна-2022"

"Хочемо започаткувати напередодні весняної частини сезону в першій та другій лігах власний турнір "Полтавська весна-2022". До участі ми запросили команди першої ліги, зокрема "Гірник-Спорт" (Горішні Плавні), "Кремінь" (Кременчук). Окрім них,  відправили запрошення полтавській "Ворсклі" U-19, колегам по дивізіону - ФК "Тростянець", ФК "Суми", ФК "Вовчанськ" і ще декільком колективам. Нам хотілося, щоб цей турнір став постійним і відбувався щовесни", - підкреслив Сергій Іващенко.

Про завдання перед командою на весняну частину сезону

"Змінився ігровий потенціал команди. Він дуже піднявся. Подивіться, наскільки краще грають футболісти, якщо порівнювати з тим, як ми починали чемпіонат. На цей рік не ставляться завдання виграти групу другої ліги. Але ми повинні виступити якнайкраще, у кожному матчі викладатися на повну, хоч із лідерами, хоч з аутсайдерами. Команда має показувати гарний футбол, який подобається глядачам", - підсумував Сергій Іващенко.